Про зняття з розгляду проекту Закону України про внесення змін до пункту 10 розділу ІІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" щодо максимального місячного розміру заробітної плати

08 травня 2015, 13:19

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол № 14                                                                            18 березня 2015 року

 

 

 

Про зняття з розгляду проекту Закону України

про внесення змін до пункту 10 розділу ІІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» щодо максимального

місячного розміру заробітної плати

_____________________________________________

 

         

Розглянувши проект Закону України про внесення змін до пункту 10 розділу ІІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» щодо максимального місячного розміру заробітної плати (реєстр. № 2116 дооп.), поданий народними депутатами України І.Шурмою, Д.Шпеновим, та керуючись частиною другою статті 95 Регламенту Верховної Ради України, Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект зняти з розгляду як такий, що втратив свою актуальність.

 

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання від Комітету голові підкомітету з питань державних соціальних гарантій, забезпечення достатнього життєвого рівня Веселовій Н.В.

 

 

 

Голова  Комітету                                                                  Л.Л.Денісова