Про направлення на доопрацювання проекту Постанови Верховної Ради України "Про відновлення соціально-економічних зв'язків в окремих районах Донецької та Луганської областей з метою захисту прав і свобод громадян України, що проживають на цих територіях" (реєстр № 2408)

04 червня 2015, 07:38

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол № 17                                                              13 травня 2015р.

 

 

Про направлення на доопрацювання проекту Постанови Верховної Ради України «Про відновлення соціально-економічних зв’язків в окремих районах Донецької та Луганської областей з метою захисту прав і свобод громадян України, що проживають на цих територіях» (реєстр № 2408)

_______________________________________

 

 

За дорученням Голови Верховної Ради України В.Б.Гройсмана та відповідно до частини третьої статті 93 Регламенту Верховної Ради України розглянувши проект Постанови Верховної Ради України «Про відновлення соціально-економічних зв’язків в окремих районах Донецької та Луганської областей з метою захисту прав і свобод громадян України, що проживають на цих територіях» (реєстр. № 2408), поданий народним депутатом України О.Долженковим та іншими,

Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений проект Постанови  направити суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Доручити голові підкомітету з питань державної політики у сфері соціального захисту громадян Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення С.В.Куніцину виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України зі співдоповіддю з цього питання.

 

 

 

 

 

Голова    Комітету                                                        Л.Л.Денісова