Про повернення на доопрацювання проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про соціальний захист дітей війни" (щодо поновлення надбавки до пенсії та права на комунальні пільги дітям війни) (реєстр. №1880)

04 червня 2015, 08:00

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол № 17                                                                     13 травня 2015 року

 

 

Про повернення на доопрацювання проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний захист дітей війни» (щодо поновлення надбавки до пенсії та права на комунальні пільги дітям війни) (реєстр. №1880)

_______________________________________________________

 

 

Розглянувши проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний захист дітей війни»» (щодо поновлення надбавки до пенсії та права на комунальні пільги дітям війни) (реєстр. №1880), внесений народним депутатом України С.Г.Міщенком, Комітет в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

2. Надіслати своє рішення Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.

 

 

         

Голова  Комітету                                                              Л.Л.Денісова