Про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо врегулювання збору з ювелірних виробів) (реєстр № 1910)

04 червня 2015, 07:49

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Протокол №17                                                              13 травня 2015р.

 

 

Про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування» (щодо врегулювання збору з ювелірних виробів) (реєстр № 1910)

_______________________________________

 

 

Відповідно до пункту 3 статті 12 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», розглянувши порівняльну таблицю до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування» (щодо врегулювання збору з ювелірних виробів) (реєстр. №1910), прийнятого Верховною Радою України 23 квітня 2015 року за основу,  Комітет  в и р і ш и в:

 

1. Схвалити текст порівняльної таблиці з пропозиціями і поправками народних депутатів України до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування» щодо врегулювання збору з ювелірних виробів» (реєстр. №1910), і внести її на розгляд Верховної Ради України.

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України зазначений законопроект прийняти у другому читанні та в цілому.

 

3. Доручити виступити з цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України Голові Комітету Денісовій Л.Л.

 

 

 

Голова    Комітету                                                                 Л.Л.Денісова