29 грудня 2020 року об 11 год. відбудеться засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

24 грудня 2020, 11:56

 

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

(вул. Банкова, 6-8, кім. 525 (в режимі відеоконференції)

 

29 грудня 2020 року об 11 год 00 хв

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Підготовка до другого читання:

Проект Закону про внесення змін до статті 47-1 Закону України "Про зайнятість населення" щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України для запобігання поширенню особливо небезпечних інфекційних хвороб (р.№ 3010а)

 

Попередній розгляд законопроектів щодо доцільності включення до порядку денного сесії:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги на дітей одиноким матерям (р.№ 4078, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо підвищення соціального захисту осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною (р.№ 4009, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до статті 16 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" щодо підвищення соціального захисту осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та членів їх сімей (р.№ 4009-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про соціальний захист дітей війни" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення дітей війни та збільшення для них пільг за користування комунальними послугами (р.№ 4012, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про соціальний захист дітей війни" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення дітей війни та відновлення (збільшення) для них існуючих раніше пільг (р.№ 4012-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення розміру пенсійних виплат (р.№ 4031, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення пенсій (р.№ 4031-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до статті 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" щодо призначення пенсій багатодітним матерям (р.№ 4035, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дострокового виходу  на  пенсію  багатодітних  матерів та осіб  передпенсійного віку (р.№ 4035-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо збільшення пенсійних виплат (р. № 4037, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування»  щодо  збільшення пенсійних виплат (р. № 4037-1, н.д. Королевська Н. та інші)

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення осучаснення та підвищення розмірів пенсій (р. № 4038 н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю" щодо збільшення розміру допомоги (р. № 3021а, н.д. Тимошенко Ю., Івченко В., Цимбалюк М.)

Проект Закону про Захисників / Захисниць України та членів їх сімей (р.№ 4389, н.д. Остапенко А.)

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про Національну систему кваліфікацій (р.№ 3859, н.д. Тимошенко Ю., Цимбалюк М. та інші)

Проект Закону про Національну систему кваліфікацій (р.№ 3859-1, н.д. Констанкевич І.)

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо протидії мобінгу (р.№ 4306, н.д. Гришина Ю., Третьякова Г. та інші)