04 листопада 2020 року проведено слухання у Комітеті на тему: «Щодо державної політики у сфері регулювання трудових відносин».

Комітет
04 листопада 2020, 10:31

У заході взяли участь народні депутати України, представники міністерств, центральних та місцевих органів виконавчої влади, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, сторін соціального діалогу, громадських організацій, наукових установ, засобів масової інформації.

Учасники слухань обговорили поточний стан розвитку системи трудового законодавства України, існуючі проблеми нормативно-правового регулювання у цій сфері, а також напрямки його вдосконалення (зокрема, щодо кваліфікаційних вимог до працюючого населення, регламентації освітніх рівнів, методології оплати праці, можливості виконання роботи дистанційно, стимулювання створення робочих місць, контролю міграційних процесів, вирішення проблеми заборгованості з виплати заробітної плати та інше).

Стенограма слухань у Комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на тему: "Щодо державної політики у сфері регулювання трудових відносин" за посиланням: http://komspip.rada.gov.ua/news/diyal_kom/stenogr/74747.html