02 лютого 2022 року о 16.00 год. в приміщенні Кабінету Міністрів України відбудеться робоча зустріч членів Комітету з керівниками профільних міністерств та членами Кабінету Міністрів України для узгодження напрацьованих пропозицій до законопроектів № 1115 та № 2084

01 лютого 2022, 11:22

02 лютого 2022 року о 16.00 год. відповідно до плану роботи Комітету на період сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання в приміщенні Кабінету Міністрів України відбудеться робоча зустріч з керівниками профільних міністерств та членами Кабінету Міністрів України для узгодження напрацьованих пропозицій до законопроектів «Про статус і соціальний захист мирних (цивільних) громадян, які постраждали внаслідок бойових дій чи збройних конфліктів» (реєстр.№ 1115) та «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей, які постраждали внаслідок бойових дій чи збройних конфліктів» (реєстр. № 2084).

Захід відбудеться під головуванням Віце-прем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України ВЕРЕЩУК Ірини Андріївни. За участі народних депутатів України – членів Комітету, керівників профільних міністерств та громадських організацій.