16 вересня 2022 року об 11:00 у Комітеті заплановано проведення засідання «круглого столу» на тему: «Соціальний захист та законодавча підтримка осіб, зниклих безвісти, та їх родин»

Комітет
08 вересня 2022, 15:32

 

На виконання плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на період восьмої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання на 16 вересня 2022 року об 11:00 у Комітеті заплановано проведення засідання «круглого столу» на тему: «Соціальний захист та законодавча підтримка осіб, зниклих безвісти, та їх родин».

 

Захід відбудеться від головуванням Голови підкомітету з питань соціального захисту ветеранів Комітету Анатолія Остапенка.

 

Мета «круглого столу» - обговорення проблемних питань соціального захисту осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, та їх родин, а також зниклих безвісти осіб, які стали на захист держави у військовий час, починаючи з 24 лютого 2022 року, і напрацювання можливих шляхів їх вирішення.

 

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Офісу Президента України, центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та засобів масової інформації.