Вітаємо з приєднанням до складу Комітету народного депутата України Тетяну Цибу

Комітет
12 жовтня 2022, 17:11

 

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до деяких постанов Верховної Ради України щодо кількісного та персонального складу комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання» № 2639-IX, народного депутата України Тетяну Цибу призначено членкинею Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. 

До відповідного рішення парламенту Тетяна Циба перебувала на аналогічній посаді у Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова.

"Психологічна допомога, реабілітація, реабілітаційні центри, боротьба з домашнім насильством, інклюзія, у тому числі для людей з ментальною інвалідністю – ті питання, яким я приділяла свою увагу до призначення у Комітет соціальної політики, - зазначила Тетяна Циба. - Я продовжу напрацьовувати стратегічні політики в сфері реабілітації та адаптації, зокрема, осіб з інвалідністю та ветеранів війни. Соціальна політика – це та сфера, яка на сьогодні потребує особливої уваги депутатського корпусу. Дуже рада бути в складі команди Комітету", - зазначила Тетяна Циба.

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів вітає шановну Тетяну Вікторівну з призначенням на посаду, бажає наснаги, енергії та плідної спільної роботи на благо України та українського народу!