Веде засідання Голова комітету ТРЕТЬЯКОВА Г.М.

 

ГОЛОВУЮЧА. Добрий день! Ми продовжуємо засідання комітету. Шановні народні депутати – члени Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, хто знаходиться з нами зараз на зв'язку, в мене прохання подати голос. Хто з нами? Нас тут троє в залі, поки що.

 

БАБЕНКО М.В. Бабенко на зв'язку.

 

ГОЛОВУЮЧА. Бабенко. Микола, вітаю!

 

БАБЕНКО М.В. Я вас також вітаю усіх.

 

ГОЛОВУЮЧА. Хто-небудь ще є? Пан Гривко? Арсенюк? Струневич? Юлія Володимирівна Тимошенко? Королевська Наталія Юріївна?

Струневич Вадим з нами?

Гривко Сергій?

 

ГРИВКО С.Д. Гривко – на місці.

 

ГОЛОВУЮЧА. Гривко Сергій. І в нас є кворум. Можемо починати чи почекаємо ще? Кворум є. Нас п'ятеро з паном Миколою. В нас є кворум.

Шановні народні депутати, ми продовжуємо засідання комітету, на якому ми розглядали питання бюджету, і ми всі знаємо, що секретаріат підготував рішення комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів щодо надання бюджетному комітету своїх пропозиції і відповідно ми мусимо сьогодні схвалити зауваження та пропозиції комітету до проекту Закону України і надіслати їх  до Комітету з питань бюджету.

 

БАБЕНКО М.В. Галина Миколаївна,  я перепрошую, я думав ви закінчили. Вибачте.

 

ГОЛОВУЮЧА. До 11:00 до комітету надійшли наступні пропозиції від наступних народних депутатів. Від Третьякової, від Бабенка,  Остапенка Анатолія, Клочка Андрія – від комітету регіонального розвитку, від пані Тимошенко, Цимбалюка і Королевської.

Мушу тільки сказати, що ми встигли опрацювати пропозиції пана Остапенка. Вони включені стовідсотково. І пана Клочка. Вони враховані, в тому числі враховані… лист за підписом міністерки у справах ветеранів пані Лапутіної про те, що його пропозиції враховані.

Таким чином у нас залишається питання розгляду пропозиції від Третьякової, Бабенка, Тимошенко, Цимбалюка і Королевської. Від пані Королевської на 18 сторінках надійшли пропозиції.

Для того, щоб ми може швидко опрацювали, в мене є така пропозиція. Чи можемо ми проголосувати, наразі, те, що опрацьовано секретаріатом, які ці пропозиції ще включили, ще раз нагадаю, повністю пропозиції пана Остапенка, пана Клочка, а інші пропозиції народних депутатів додати до висновку комітету і надіслати також до бюджетного комітету і проголосувати от таке рішення, для того щоб…

 

БАБЕНКО М.В.  Чудова пропозиція.

 

ГОЛОВУЮЧА. Якщо немає зауважень, то ми всі оці пропозиції додамо і відправимо. Приймається така пропозиція? Пан Гривко, ви не проти?

Гривко Сергій.

 

ГРИВКО С.Д. Підтримую таку пропозицію. Але ще я не встиг подати одну пропозицію там з приводу Міністерства ветеранів, учасники бойових дій звернулися і просять, зараз скажу точно, 48 …

 

БАБЕНКО М.В. Пане Сергій, я пропоную все ж таки зараз проголосувати пропозицію Галини Миколаївни, а потім вже в порядку надходження в усній формі будемо тоді голосувати.

 

ГОЛОВУЮЧА. Послухайте, пане Сергію.

 

ГРИВКО С.Д. Гаразд.

 

ГОЛОВУЮЧА. Тоді голосуємо питання схвалити зауваження та  пропозиції комітету, що додаються, і додати до пропозицій комітету депутатські оці листи, які надійшли, які я зачитала.

Хто за цю пропозицію, прошу проголосувати.

 

_______________. (Не чути)

 

БАБЕНКО М.В. Бабенко – за.

 

_______________. (Не чути) – за.

 

ГОЛОВУЮЧА. Дякую, шановні народні депутати, одноголосно.

І в нас ще є пропозиція від Сергія Гривка щодо однієї…

 

БАБЕНКО М.В. Галина Миколаївна, перепрошую, я почув, Вадим Струневич в нас ще на зв'язку з'явився, який так само проголосував "за".

 

ГОЛОВУЮЧА. Струневич. Вадим Струневич.

 

СТРУНЕВИЧ В.О. Струневич – за.

 

ГОЛОВУЮЧА. Струневич – за.

Все, таким чином, одноголосно ми проголосували. І є пропозиція у Сергія Гривка з голосу, я не знаю зможемо ми чи ні, давайте послухаємо, що пан Сергій пропонує.

Будь ласка, пан Сергій. Сергій Гривко!

 

ГРИВКО С.Д. Так, на зв'язку. До мене звернулися учасники бойових дій з приводу програми реабілітації, психологічної реабілітації учасників бойових дій Міністерства ветеранів. І там ще в них недостача коштів в розмірі 48 мільйонів 261 тисяча гривень за цією програмою. Щоб додатково забезпечити 3 тисячі 175 осіб цією послугою. Тому прошу включити це.

 

ГОЛОВУЮЧА. Будуть зауваження? Ні? Чи включаємо?

Включаємо?

(Загальна дискусія)

 Включаємо. Тільки в мене прохання оформити його листом, який надійшов під час засідання комітету і додати його до цих наших пропозицій.

Хто за цю пропозицію, прошу проголосувати.

 

ГРИВКО С.Д. Гривко – за.

 

БАБЕНКО М.В. Бабенко – за.

 

ГОЛОВУЮЧА. Струневич Вадим.

 

СТРУНЕВИЧ В.О. Струневич – за.

 

ГОЛОВУЮЧА. Дякую, шановні народні депутати.

 І в нас залишилося ще одне питання, яке ми включали до розгляду. Це створення робочих груп з доопрацювання до другого читання законопроектів, які були прийняті в першому читанні на тому тижні. Їх 5 цих законопроектів, це 2743 – законопроект щодо ефективності використання коштів соціального страхування, 3115. Я не буду тоді називати, просто номери назву. 5161, 5266, 5388.

В мене є пропозиція законопроекти 2743 і 3115 зробити головою робочої групи пана Струневича.

5161 і 5388 – Бабенко.

5266 будемо просити Михайла Михайловича Цимбалюка, якщо він не проти, взяти під свій патронат.

Будуть ще інші пропозиції, шановні народні депутати?

 

_______________. (Не чути)

 

ГОЛОВУЮЧА. Немає інших пропозицій, шановні народні депутати, на зв'язку?

 

БАБЕНКО М.В. Немає, голосуємо.

 

ГОЛОВУЮЧА. тоді голосуємо за цю пропозицію.

Хто за створення цих робочих груп під головуванням відповідно депутатів названих, я прошу проголосувати.

 

_______________. (Не чути) – за.

 

ГРИВКО С.Д. Гривко – за.

 

БАБЕНКО М.В. Бабенко- за.

 

ГОЛОВУЮЧА. І Струневич Вадим?

 

СТРУНЕВИЧ В.О. Струневич – за.

 

ГОЛОВУЮЧА. Дякую, шановні народні депутати. У нас порядок денний вичерпано. Комітет закрили. Все тоді, шановні народні депутати до наступної зустрічі. Дякую. Добре підготовлено, швидко закінчили.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Стенограми”

24 листопада 2023 09:36
31 серпня 2023 15:30
22 серпня 2023 12:30
15 серпня 2023 23:56
03 серпня 2023 17:45
28 липня 2023 13:23
12 липня 2023 16:14
29 червня 2023 11:10
14 червня 2023 11:29
29 травня 2023 10:03